Ærlige veninder siger, “hold nu kæft kælling”.

Jeg var ude og surfe i morges. Sådan rigtig surfe. På bølgerne og med instruktør. Det er første gang jeg prøver det i 20 år. Det var så ualmindeligt sjovt, at jeg får lyst til at flytte til Baron Bay i Australien, og åbne en surf shop og være surf dude. Jeg har drukket 80 procent af havet, min nakke er helt smadret og, jeg kan nu tilføje endnu et par gloser til mit spanske vocabularium. ” Bacca el culo Mille”. Få røven ned Mille.

“Jeg kom sgu op og stå”, sagde jeg ivrigt til min veninde i telefonen.

Hvorefter hun med lettere ironisk og sarkastisk stemme siger, ” ja ja selvfølgelig gjorde du det.  Og nu skal du sikkert være instruktør i det der Spanien, og undervise andre i hvor let det er at stå på Surf board. Og når jeg kommer næste gang og besøger dig i det der fritidsliv du lever,  har du vel lige arrangeret en lille yoga work shop, hvor vi skal ligge i alle mulige umulige stillinger med røven i vejret, og det ser legende let ud for dig, og jeg ligger og pruster som en ko. På anden dagen skal vi vel bestige Montgo (vores lokale bjerg) og du og Kristian (manden) løber vel derop baglæns med benene bundet sammen for udfordringens skyld. På toppen laver du en lille yoga session, imens du tager din nye opfundne frugtpresser ud af røven og laver en lækker rødbede, appelsin, gulerøds juice, fordi det skulle være så skide godt for fordøjelsen. ( “ha ha ha ha”, jeg er stadig i røret) Vi skal jo også have energi til at Paraglide ned af Montgo. For enden beslutter du dig lige for at løbe halvdelen af Spanien rundt, på et par timer, fordi du lige har lidt energi ,du skal af med”.

“Åhh hold nu kæft kælling- overvejer at slette dig som veninde – helt”, siger hun.” Nu skrider jeg ind til min chokolade kage og læser et blad om motion.” (ha ha ha ha. jeg er her stadig.)

Åhh hvor befriende at have venner, der taler lige ud af posen, og som fortæller en, når man godt lige må styre sit fritidsliv, så de også kan være her. Jeg stiller hvidvinen på køl, og sætter salte nødder frem. Bare kom. Og jeg er ikke færdig med at grine.

Padlesurf. Fra i sommer. I går var det med heldragt.
Padlesurf. Fra i sommer. I går var det med heldragt.

Her er billeder fra min hverdag. Og slet mig ikke please. Kom herned.

Udendørs yoga.
Udendørs yoga.
Vores lokale bjerg. Montgo
Vores lokale bjerg. Montgo
26 km løbetur i vanvittige smukke omgivelser.
26 km løbetur i vanvittige smukke omgivelser.
Cykeltur i bjergene.
Cykeltur i bjergene.

20150103_123004

Klatring med ungerne.
Klatring med ungerne.
One comment Tilføj dine
  1. Hi hi hi… Det giver sgu et meget godt billede af vores samtale. Men ok- måske kunne jeg selv blive forfalden i de omgivelser. Det er knapt så eksotisk i Fælledparken eller forbi Trianglen i metrostøj og bilos… Kunne naturligvis løbe ned til de smukke søer og kigge på kraner, eller dyrke yoga i et fugtigt kælderlokale… Hmmmm nej tak! Så mig og damebladet bliver lidt mere i sofaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *