Er jeg smuk?

Engang var der en kvinde, som jeg synes var gudesmuk, der sagde til mig, ” at første gang hun så mig, synes hun bare jeg var så smuk’. Jeg blev helt paf, for jeg tror aldrig nogen har sagt det til mig, som ikke havde skumle bagtanker og ville knalde.

Hende her ville ikke knalde. Hun havde knaldet. Det var en pige i min første mødregruppe. Det er 8 år siden nu. Forleden dag, fik jeg et andet virkelig fint smukke kompliment af min soulmate på facebook. Det lød sådan her ‘Sprudlende og stærk og vild både i udseende og væsen’.  Der kan nok fortolkes lidt på,  om det ligefrem betyder smuk, men mit udseende blev kommenteret.

Hvor vil jeg hen med det? Ud over at der er 8 år imellem, nogen giver mig en kompliment for mit udseende.

Jeg kom til at tænke på, at det er sjovt, hvem der synes, hvad er smukt. Jeg har aldrig følt mig smuk af udseende. Jeg har altid haft tårnhøje veninder, med ben helt op til under brystet. Smukke, langt lyst hår, høje kindben, alle de lækre klassiske træk. Billedeskønne. Jeg er udemærket godt klar over, jeg havde, og har andre charmerede træk, så det var ikke sådan at jeg følte mig grim eller havde mindreværd, men jeg har faktisk aldrig følt mig smuk.

Lækker, sexet, charmerende. Men smuk. Nej.

Min mand synes selvfølgelig jeg er kamp smuk, og det lader jeg ham selvfølgelig synes. Jeg kan også have dage, hvor jeg er helt overbevist om at det er rigtigt, at jeg er den smukkeste kvinde overhovedet set på denne jord.  Men det er jo lidt ligesom, når ens mor, siger man er skide god til at synge, og man ser sig selv står i X-factor året efter og synger piv falsk. Det er premissen ik. Han skal jo sige det.

Men faktisk helt krukket, elsker jeg tanken om at nogen (2 mennekser), synes jeg er smuk. Ikke indeni ( for der er jeg satme smuk) , men udenpå. Sådan helt overfladisk smuk.

Mest af alt elsker jeg tanken om, at det kommer an på øjenene der ser. Det jeg synes er smukt, synes min mand sjældent (fordi han lyver tror jeg) Så hvis du ikke føler dig specielt smuk i dag, skal du bare tænke på, at der er nogen et sted, der synes du er det. Gudesmuk. Den hotteste babe ever.

Eller finde dig nogle grimme veninder. Det er også en mulighed.

Og nu 40 år og dressed to kill.
Dressed to kill.
Sådan morgenhår og trutmund. Jeg er ikke for fin, til at være grim.
Au natural.

 

3 kommentarer Tilføj dine
  1. Jeg syntes, hun har ret..hende din FB soulmate. Og jeg tror, at hvis det var mig, der var hende, så mente hun smuk i for hende ordets mest ægte forstand. Et forsøg på ikke at bruge smuk som en “Hej smukke” floskel, men at udspecificere præcis, hvad din skønhed i hendes øjne indbefatter, fordi smuk idag kan være lidt fattigt, og fordi et fyrværkeri som du, fortjener mere end en almen betegnelse. Måske ser hun, som mig, din skønhed i en helhed, der er meget mere smuk end blot et ydre. I det levende ansigt, i det boblende væsen, i den farverige livsgejst, i den glød og den fandenivoldskhed, der lyser ud af hver porrer af dit smukke ansigt, dine vildt strålende øjne og dine røvsexede læber. Hun kunne også have nøjes med et smuk…men jeg tænker, at hun brugte tid på at finde ord, der var større og mere personlige, for at fortælle dig, præcis HVOR smuk, du er i hendes øjne…Det er mit gæt <3

    1. Du er alt for sød tina. Tak for det fine kompliment – og tak fordi du husker mig på jeg har en blog, som jeg har forsømt alt for længe..Fordid et lige nu handler om min mand:) go weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *