Kan du ryste? Twerke?

Jeg tror på, at man nogle gange skal gøre noget man aldrig har prøvet før i sit liv. For at ændre vaner og holde hjernen frisk. Det behøver ikke ikke altid at være vildt, som for eksempel at vende livet på hovedet, sælge alt hvad man ejer og bosætte sig i en bambushytte på en smuk varm strand. Det kan også bare være, at cykle en anden vej hjem end man plejer, møde nogle nye inspirerende mennesker eller at twerke røv.

Ved du hvad det er? Ja jeg vidste det faktisk ikke, men har jo heller ikke teenage døtre. To be hornest, jeg føler mig stadig rimelig ung og hip. Det er jo skønt, at føle sig det. Men det er jeg bare ikke. Fandt jeg ud af i weekenden, sammen med mine veninder, da jeg besøgte Danmark.

Jeg rejser gerne hjem til fest i Danmark, ellers kan jeg ikke holde ud at bo i Spanien, hvis jeg skal gå glip af alt det sjove med de her skønne piger, som jeg har kendt hele mit liv. Min veninde, der er meget ældre end mig, blev 40 år og inviterede alle hendes veninder til sjov pige dag. Altså sjov, hvis man kan lide at dyrke hot yoga, ryste røv og spise overdrevet lækker mad.

“Vi skal twerke”, siger hun til mig. Kom konsekvent til at kalde det tweete. Det ved jeg da, hvad er.

Twerke er stor røv, der skal rystes, hoppes og administreres i heftige stillinger, som folk med en fortid i pornobranchen, klart vil have en fordel i at udføre.

Pigen der underviste os var ung, og med en virkelig stor numse, der kunne twerke enhver mands person flad. Hun var sød, smuk og sjov og virkelig god til at ryste røv.

Hun fik komplimenterede os så fint, og fik slet ikke sagt ting, der kunne få os til at føle os gamle, kiksede eller for store.

” Ork nej, I er ikke gamle, jeg har undervist folk på 70 år, og de rystede fint”.

“Det er bare så meget sjovere ,at have nogle piger, der ikke er så tynde, for deres røv kan ikke ryste”.

“Se endelig piger er der en sjov motion, for folk med store røve”. ” I er velkommen i Moove, hvor jeg underviser”.

Men prøv at hør, det var sjovt. Det var også svært. Det så på ingen måde godt ud, og da jeg sendte en video til min mand fik jeg beskeden tilbage.

” Det er på grænsen mellem frækt og utroligt skræmmende”.

Men det fede ved at blive ældre, er at vi twerker hvis vi vil. Og vi er bedøvende ligeglade med, hvordan det ser ud, for vi har lige grinet os 10 år yngre. Sådan her skal det rigtig se ud. 

Ps. Et godt råd, hvis du prøver twerk, og du har taget en lille grinagtig video, så lad være med at vise det til mødrene på skolen. Specielt hvis de kommer fra en mindre frigjort kultur. Bare et lille hint.

Twerk_-1Twerk_-4 Twerk_-3 Twerk_-6 Twerk_-5 Twerk_-7

 

2 kommentarer Tilføj dine
  1. Med et barn der har gået i amerikansk skole og nu i dansk – vi presser dem alt for lidt i de danske… No doubt about it.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *